Biográfia

A STATION annak idején azért állt össze, hogy U2 dalokkal szórakoztassa magát és a közönséget. A zenekart a jelenlegi frontember Csákvári Lackó és testvére Gaben verbúválta össze. Ők azelőtt mindenféle zenekarban játszottak.

A STATION megalakult, első körben 5 taggal. Ez a felállás évekig elklubbozgatott, rendezett 98-ban egy nagyobb U2 estet az E-klubban neves fellépőkkel, trabanttal, kiskutyafülével; előzenekaroskodott Demjén előtt és kapott egy-két nagyobb pofont a zenei élettől! A kezdetektől fogva írogatja Lackó a saját szerzeményeket, amiket aztán a zenekarral jól összerak, meghangszerel, és örülnek neki!

2001-től a Pecsában U2 kluboskodott és tehetségkutatókat nyert imitt-amott. 2002-től még nagyobb hangsúlyt fektet a zenekar a koncertekre. Folyamatosan bővül a repertoár mind saját mind U2 szerzemények terén, sajnos a tagcserék viszont állandóak.

2003-tól studió felvétel már nem készül. Ellenben 2004-ben egy videó klippel jelentkezett az akkori csapat. Végül 2007-ben külső és belső ellentétek miatt a zenekar megszűnik.

3 év után újra összeáll a STATION. Azóta klubbokban kizárólag U2 dalokat játszik a zenekar. Időnként Csákvári Gábor is fellép a csapattal!

Csákvári László

Alapítója, énekese, zeneszerzője és szövegírója vagyok a STATION zenekarnak. 1986-tól dobosként tűnt fel több zenekarban, ezek közül az utolsó, ahol a bőröket püfölte, a Waterloo zenekar volt 1991-ben. 1991 és 1997 között már, mint énekes és egyben frontember jelent meg jó néhány zenekarral a háta mögött a világot jelentő deszkákon. Mindegyik röpke állomás volt csupán, […]

Balikó Tamás

2010. augusztus óta vagyok a Station zenekar gitárosa.

Kajtár Tamás

1983 tól kezdtem basszerozni, első zenekarom a Sikátor majd a Krux, sok sok próbákozás után jött a Mefisto, (itt ismerkedtem meg a Lacával, 88-89 körül). 1990 óta vagyok a Damned Road örökös tagja.  SLT, Room Service és nem utolsósorban a Station (U2 Tribute) a jelenlegi formációk amiben zenélek. Kedvenceim: minden ami zene!

Kovács Gergely

2010 augusztusa óta ütöm a bőröket a Station zenekarban. Inkább a ’80-as és ’90-es évek U2 számai voltak rám nagy hatással (pl.: Sunday Bloody Sunday, Pride, Where the streets hava no name).Ezen kívül nagy kedvencek még: Foo Fighters, RHCP, No Doubt, Queen

Horváth Gergely

Budapesten születtem,  imádom a fesztiválos fellépéseket. 2012 évében kerültem a Stationbe.

Csákvári Gábor

1998 és 2005 között volt tagja és alapítója a zenekarnak. Fontos szerepet töltött be a saját dalok tekintatében is. A 2010 augusztusi újjáalakulás óta állandó vendége a Station zenekarnak!

Nincs még hozzászólás.

Minden vélemény számít!